Stiri

Lansare Rain Nutrition International in Romania. Lansarea oficiala va avea loc cel mai verosimil in noiembrie. Acum se pun bazele retelei din tara noastra. Alatura-te cat mai repede pentru a putea beneficia de toate facilitatile oferite de aceasta oportunitate. Fii intre primii care isi lanseaza reteaua in Romania.

Top informatii

 • A inceput preinregistrarea oficiala!!!

  De azi dimineata a inceput preinregistrarea in sitemul Rain Nutrition International. Cu cat va inscrieti mai repede, cu atat mai multe persoane vor fi inscrisi sub Dvs, iar reteaua si implicit afacerea Dvs se va dezvolta foarte rapid.

  Avem deja lideri din diferite retele MLM care au ales afacerea Rain Nutrition, si au aderat la aceasta afacere. De ce? Pentru ca e mai usor sa te uiti in ochii colegilor Tai si sa le spui: "Da, aceasta afaacere este o oportunitate reala!"

 • Succes Rasunator la Tg Mures!

  Peste 100 de persoane au participat la prima prezentare Rain Nutrition!

  Prezentarea sustinuta de Byron Belka a atras foarte multe persoane interesate de aceasta oportunitate. Cei mai multi dintre ei au apreciat atat planul de compensare cat si produsele! S-a anuntat totodata deschiderea preinregistrarii cu taxa de 25 EUR incepand cu data de 01.11.2010.

Login

Sectiune rezervata exclusiv membrilor! Click Aici!

Calendar Evenimente

Stiri

 • Byron Belka in Romania - 24-25 februarie

Resurse